Translate

dilluns, 25 de novembre del 2013

Fil a l'agulla

Dissabte a la tarda vam estar a la inauguració de Fil a l'Agulla, la botiga de patchwork de la meva amiga Rocio Torreblanca, la botiga en realitat és simplement un trasllat, de Guardiola del Berguedà a Bagà. Ara té molt d'espai, li ha quedat molt bonica, aquí Rocio sí que podras treballar ample !!!! Felicitats !!!


Està tot posat amb tant de gust...........



L'aparador és moníssimmmmmmmm !!!!!!!




dimarts, 19 de novembre del 2013

Alumnes aplicades

Us ensenyo alguns treballs que ha fet la Merche, ella és molt treballadora i no para.

Penso Merche que tens molt de gust en tot el que fas i la passió que hi poses hi queda reflexada, a seguir així !!!!








Estoixets per el bolso

Hola amigues, avui m'agrada ensenyar-vos uns estoixets per posar al bolso, jo els trobo molt útils, hi ha certes cosetes que no t'agrada que "viatgin" per dins els bolsos, jejeje....tot ben endreçadet !!!

També penso que és una molt bona opció per a regalet de tió o amic invisible, no?








Espero us agradin, blaus i roses, els meus colors preferits...
Fins aviat

diumenge, 17 de novembre del 2013

bolsos

Bolso per la Eva

Aquest és un bolso que vaig fer ja fa un temps per la meva amiga Eva, encara no havia penjat les fotos perquè el veiessiu....espero que us agradi. Ella el porta molt contenta.




Avui va de bolsos, aquest ja veieu que és de nena, va quedar "diver", oi?











dimecres, 6 de novembre del 2013

El coixinet de la Sandra 2a part

Avui m'agradaria mostrar-vos amb una petita part com està la botiga actualment. Pel que veniu sovint potser no notareu cap canvi espectacular, però pels que no, segur que observeu la gran diferència des de que vam obrir fins el moment.
Fa poc més de dos mesos que El coixinet de la Sandra va obrir les seves portes per primera vegada i, per sort, la feina no para. Per aquest motiu no puc actualitzar el bloc les vegades que m'agradaria per anar-vos mostrant totes les novetats que tant jo com les alumnes anem fent diàriament. Teles, complements, materials nous, ofertes... Així que aquí us en deixo una petita mostra. 

Ah, estigueu atentes que aquest nadal hi haurà el PRIMER SORTEIG amb productes molt nadalencs! Ja us aniré informant. Som-hi que ja estem a l'ecuador de la setmanaaa!!!!! :)













dimarts, 5 de novembre del 2013

Felicitats Marina!

El primer coixí del curs és el de la súper artista Marina! Aquest coixí tant retro és genial, t'ha quedat realment molt bé. Felicitats, ets una crack! :)





diumenge, 3 de novembre del 2013

Una tarda de diumenge

Hola família!! 

Avui diumenge hem passat la tarda de fred cosint a la botiga i fent aquestes delícies. Un coixí, dos estoigs similars, un monederet i unes banderetes per a decorar. Les teles son molt dolces i això sempre és un punt a favor. Espero que passeu molt bona setmana. Una abraçada!







Per fi aquest aquest cap de setmana m'ha arribat aquest llibre tant esperat de la gran Verónica Requena. Realment és molt bonic i s'explica tot perfectament. Si algú el vol m'ho pot demanar pel correu: elcoixinetdelasandra@gmail.com